015 70 80 80 - info@exclusivehousing.be
Benitachell (Costa Blanca Noord) Spanje
Calle Vistamar
Ref. S104 (4086

Prijs: 1.021.000 €
Type: villa

Bewoonbaar: 473 m2

Beschikbaar: onmiddellijk
Bouwjaar: 2021

EPC: -

Exclusieve designvilla met prachtig uitzicht op zee te COSTA BLANCA, Benitachell (Costa Blanca Noord) Spanje

Interesse in dit pand?

Wij zijn premium partner van een erkend Belgisch makelaar voor vastgoed in Spanje. Exclusieve moderne designvilla gelegen in Benitchall in het Residentiële Resort Cumbres del Sol, een gevestigde woonwijk aan de Costa Blanca met een prachtig uitzicht op de zee en een uitstekend klimaat om het hele jaar door van te genieten.
Villa Rodas heeft een indeling die is ontworpen om bij elk verblijf optimaal te genieten van de zeezichten en de luminositeit van de Middellandse Zee. De villa heeft 3 slaapkamers, met ruime kasten, twee van de 3 slaapkamers hebben een eigen terras en de hoofdslaapkamer heeft een ensuite-badkamer en directe toegang tot het grote terras en zwembad. De woning, verdeeld over één enkele verdieping, wordt afgesloten met een ruime woonkamer om te genieten van het uitzicht dat het huis biedt, een eetkamer, een volledig uitgeruste keuken, een tweede badkamer, een terras met infinity zwembad, een veranda, een hal en een gastenbadkamer ..
Een villa die opvalt door zijn originele ontwerp, aangepast aan een perceel met unieke locatie die alle voordelen van het mediterrane klimaat in het Residentiële Resort Cumbres del Sol aan de Costa Blanca garandeert. Prijs vanaf 1.021.000,00 EURO.
Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs of een gelijkaardig project. Interesse? Contacteer ons voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs


Specificaties:
-

-

Bekijk ons volledig aanbod

Ook interessant?

TE
KOOP
 4599m2  550m2  2  2
Handelspand (Feestzaal) met appartement, Putte (Beerzel)
TE
KOOP
360° Virtual tour  Virtual tour
 4008m2  350m2  2  4
Exclusieve villa, Bonheiden/Rijmenam
TE
KOOP
360° Virtual tour  Virtual tour
 405m2  155m2  1  4
BEN-nieuwbouwwoning, Begijnendijk


© 2023 - Exclusive Housing • All Rights Reserved - Privacy - Cookies
Site design & code by crossmark.be