015 70 80 80 - info@exclusivehousing.be
Keerbergen
Tremelobaan 88
Ref. E186

Prijs: 650.000 €
Type: Villa

Oppervlakte: 2701 m2
Bewoonbaar: 360 m2

Beschikbaar: Bij akte
Bouwjaar: 1996

EPC: 222 (te verlagen na install.)


Gunstig gelegen landhuis - ideaal voor groot gezin of voor woon-werkcombinatie, Keerbergen

Video presentatie Interesse in dit pand?

KOPER GEVONGEN - VERKOOP IN AFHANDELING
Deze erg ruime villa (360m²) met prachtige tuin op 27a, gelegen in het groen met bosrijke omgeving is dankzij de 5 ruime slaapkamers, dressing + ruim kantoor beneden en twee badkamers ideaal voor grote gezinnen, kangoeroe-/zorgwoning, of woon-werk combinatie.
Bij het ontwerp van deze villa is rekening gehouden met veel lichtinval en connectie met de mooie tuin. Er is gekozen voor een hoge afwerkingsgraad zoals Travertin vloer op het gelijkvloers, eiken deuren, kurkvloer op de bovenverdieping, … De woning werd reeds voorzien van een nieuwe keuken, nieuwe aardgas condensatieketel (in uitvoering) en elektriciteit (dag-/nachttarief) is conform.
U komt binnen in de centrale, zeer ruime inkomhal, die eveneens dienst zou kunnen doen als wachtruimte voor privépraktijk. Rechts bevindt zich een ruime en lichte bureelruimte. Links bevindt zich de zeer ruime en luxueuze leefruimte in L-vorm. Dankzij de talrijk aanwezige ramen is er steeds veel lichtinval en elk raam heeft tevens uitzicht op de mooie tuin die vooraan, links en achteraan de woning doorloopt en voorzien is van een ruim aangelegd terras met zonnewering en tuinhuis.
De gerieflijke keuken is voorzien van alle comfort: er is enorm veel kastruimte, met uitschuifbare rekken, diverse inbouwtoestellen: keramische kookplaat, vaatwasmachine, oven en microgolfoven, allen van het merk Kuppersbusch. Ook is er ruimte voorzien voor de inbouw van een Amerikaanse Koelkast met wateraansluiting. Verder is er een gerieflijk keukeneiland voorzien van opbergruimte en zitmogelijkheden. Ook hier veel lichtinval door het grote raam dat uitzicht heeft op de achtertuin. Naast de keuken bevindt zich een bijkeuken, dewelke evengoed ingericht kan worden als aparte eetplaats/speelkamer ...
Verder is er nog een wasplaats met aansluiting voor wasmachine en droogkast, uitgerust met lavabo en douchecel. En ook een inpandige dubbele garage, voorzien van 2 sectionaalpoorten met afstandsbediening. Ruim genoeg voor twee auto’s en nog extra bergruimte.
Via een ruime en volwaardige trap bereikt u de koele en droge kelderruimte, opgesplitst in twee ruimten, ook geschikt als wijnkelder.
Op de verdieping bevindt zich een ruime overloop met nachthal. Waar er twee master-bedrooms gelegen zijn en nog eens drie grote slaapkamers. Verder nog een dressing, een apart toilet en twee badkamers, één voorzien van toilet, dubbele lavabo en douchecel, met ruimte om een ligbad te installeren. De tweede voorzien van ligbad, dubbele lavabo en douchecel.
Er is tevens een gerieflijke bergzolder aanwezig, dewelke reeds voorzien werd van isolatie en te bereiken is via een luik.
In gans de woning is er dubbele beglazing voorzien, precablatie voor alarminstallatie is reeds aanwezig. EPC zal nog aangepast worden, gezien installatie van nieuwe gas condensatieketel.
Ruime tuin rondom voorzien van verlichting, grote oprit met veel parkeerruimte (zelfs voor een camper of autobus). Terrein volledig omheind en voorzien van een automatische toegangspoort met zowel codeklavier als afstandsbediening.


Specificaties:
Villa:
Perceel: 27a01ca
Bewoonbare oppervlakte 360m²

Ideaal voor groot gezin of woon-werkcombinatie
Gunstig gelegen tussen Tremelo en Keerbergen
Op 5 minuten van het Koninklijk Atheneum
Op 100m van bushalte

6 slaapkamers + bureel
2 badkamers
2 toiletten

Nieuwe gas condensatieketel
Precablatie voor alarminstallatie aanwezig

Onroerend goed niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied & niet in een risicozone voor overstromingen

Ruimtelijke ordening:
Woonpark
Stedenbouwkundige vergunning
Verkavelingsvergunning
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Geen erfdienstbaarheden

-

Bekijk ons volledig aanbod

Ook interessant?

TE
KOOP
360° Virtual tour  Virtual tour
 3233m2  322m2  2  3
Villa, Betekom
TE
KOOP
 2522m2  255m2  1  4
Villa, Keerbergen
TE
KOOP
 176m2  176m2  1  2
Loft, Wezemaal
TE
KOOP
 6805m2  391m2  1  3
Villa, Tremelo


© 2020 - Exclusive Housing • All Rights Reserved - Privacy - Cookies
Site design & code by crossmark.be